top of page

Πρόσκληση κατάταξης εισακτέων στις Στρατιωτικές Σχολές 2024


κατάταξη εισακτέων σε στρατιωτικές σχολές

Πρόσκληση Επιτυχόντων – Εισακτέων Ακαδημαϊκού Έτους 2024-25



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ – ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΜΕ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, καλούνται να παρουσιαστούν για κατάταξη στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) οι επιτυχόντες/ουσες των Πανελλαδικών εξετάσεων έτους 2024, την Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 08.00, στη Βάρη Αττικής (Λεωφόρος Ευελπίδων, ΤΚ 16672).

Οι καλούμενοι για κατάταξη στη Σχολή να προσκομίσουν τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά που καθορίζονται στην σχετική Εγκύκλιο Διαταγή Προκήρυξης Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών / τριών Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΣΕΥ) και Ανώτερων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ) (ΕΔΥΕΘΑ 05/2024), Ακαδημαϊκού Έτους 2024-25.

Για να δείτε τον οδηγό κατάταξης με χρήσιμες πληροφορίες για την κατάταξη πατήστε εδώ.

Την ημέρα της κατάταξης οι επιτυχόντες/ούσες θα πρέπει ανάλογα με την κατηγορία στην οποία ανήκουν, να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά που καθορίζονται με την Εγκύκλιο Διαταγή υπ’ αριθμ. 5/19 Ιαν 24 του ΓΕΕΘΑ (Παράρτημα «Ζ») της Προκήρυξης Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών/τριών, για τις Στρατιωτικές Σχολές (ΑΣΕΙ – ΑΣΣΥ) του Ακαδημαϊκού Έτους 2024 – 25 και επιπλέον πιστοποιητικό γέννησης.

Για να δείτε την Εγκύκλιο Διαταγή υπ’ αριθμ. 5/19 Ιαν 24 του ΓΕΕΘΑ πατήστε εδώ.



Πρόσκληση Επιτυχόντων – Εισακτέων στη ΣΙ Ακαδημαϊκού Έτους 2024-25

Από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, καλούνται να παρουσιαστούν για κατάταξη στη Σχολή Ικάρων (ΣΙ) οι επιτυχόντες/ούσες των πανελλαδικών εξετάσεων του 2024, στις 09 Σεπτεμβρίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00, στην Αεροπορική Βάση Δεκελείας, στο Τατόι Αττικής.

Οι καλούμενοι/ες για κατάταξη στη Σχολή πρέπει να προσκομίσουν τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, που καθορίζονται στη σχετική Εγκύκλιο Διαταγή Προκήρυξης Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών/τριών Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΣΕΙ) και Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ), Ακαδημαϊκού Έτους 2024-25. Αναγκαίες πληροφορίες περιγράφονται στο ενημερωτικό φυλλάδιο οδηγιών που επισυνάπτεται.


Οι προσκαλούμενοι/ες για κατάταξη στη Σχολή Ικάρων, υποχρεούνται να έχουν υποβληθεί, με μέριμνά τους, σε Rapid test για ανίχνευση κορωνοϊού covid-19, τις τελευταίες 48 ώρες πριν την παρουσίασή τους. Σε περίπτωση θετικού (+) αποτελέσματος, δεν παρουσιάζονται στην καθορισμένη ημερομηνία κατάταξης και επικοινωνούν με τη Σχολή (τηλ. 2108193660) για λήψη οδηγιών.


Πρόσκληση Επιτυχόντων – Εισακτέων στη ΣΝΔ Ακαδημαϊκού Έτους 2024-25

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού και τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, σας συγχαίρουμε για την επιτυχία σας και σας καλούμε να παρουσιαστείτε για κατάταξη στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, στις 04 Σεπτεμβρίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 09:00 (Διεύθυνση: Τέρμα Λεωφόρου Χατζηκυριακού στον Πειραιά). Οι καλούμενοι/ες για κατάταξη στη Σχολή πρέπει να προσκομίσουν τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, που καθορίζονται στη σχετική Εγκύκλιο Διαταγή Προκήρυξης Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών/τριών Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΣΕΙ) και Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ), Ακαδημαϊκού Έτους 2024-25. Οι προς κατάταξη επιτυχόντες θα πρέπει να υποβληθείτε με μέριμνά σας σε Rapid test για ανίχνευση κορωνοϊού COVID-19 τις τελευταίες 48 ώρες πριν την παρουσίασή σας στη Σχολή, ανεξαρτήτως τυχόν εφαρμοσθέντος εμβολιαστικού προγράμματος έναντι COVID-19. Σε περίπτωση θετικού Rapid test, οι επιτυχόντες, δεν θα παρουσιαστείτε στη Σχολή, κατόπιν σχετικής ενημέρωσής μας  και προσέρχεστε με την αρνητικοποίηση του test. Οι επιτυχόντες δύναται να επικοινωνούν με τη ΣΝΔ για τυχόν διευκρινήσεις στα τηλέφωνα 210 4581337 και 210 4581397, καθώς και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: tee@hna.gr. Επίσης πληροφοριακό υλικό κατάταξης θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Σχολής www.hna.gr.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ/ΟΥΣΩΝ ΣΤΗ ΣΣΑΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2024-2025

Οι μαθητές/τριες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων(ΣΣΑΣ) για το έτος 2024, σύμφωνα με τα αποτελέσματα επιλογής του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, καλούνται να παρουσιαστούν για κατάταξη στη Σχολή (Θεσσαλονίκη, Πλήθωνος Γεμιστού 1, τηλ. 2310962112-77) την 30 Σεπτεμβρίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00.

Για οδηγίες παρακαλούμε ανοίξτε τα συνημμένα αρχεία.



Πρόσκληση Επιτυχόντων – Εισακτέων στη Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής Ακαδημαϊκού Έτους 2024-25

Από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, καλούνται να παρουσιαστούν για κατάταξη στη Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ) οι επιτυχόντες/ούσες των πανελλαδικών εξετάσεων του 2024, στις 02 Σεπτεμβρίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00, στο Στρατόπεδο Σακέττα ‘Α, στο Βύρωνα Αττικής.

Την ημέρα της κατάταξης οι επιτυχόντες/ούσες θα πρέπει ανάλογα με την κατηγορία στην οποία ανήκουν, να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά που καθορίζονται με την Εγκύκλιο Διαταγή υπ’ αριθμ. 5/19 Ιαν 24 του ΓΕΕΘΑ (Παράρτημα «Ζ») της Προκήρυξης Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών/τριών, για τις Στρατιωτικές Σχολές (ΑΣΕΙ – ΑΣΣΥ) του Ακαδημαϊκού Έτους 2024 – 25 και επιπλέον πιστοποιητικό γέννησης. Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε εδώ

Αναγκαίες πληροφορίες περιγράφονται στο ενημερωτικό φυλλάδιο οδηγιών που επισυνάπτεται.



Πρόσκληση Επιτυχόντων στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, οι επιτυχόντες στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣMY) κατά τις πρόσφατες Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2024, καλούνται να καταταγούν την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024 (επιτυχόντες ΣΜΥ/ΟΠΛΑ) και την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024 (επιτυχόντες ΣΜΥ/ΣΩΜΑΤΑ) και ώρα 08:00 στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών, Στρατόπεδο «ΣΤ/ΓΟΥ ΚΑΒΡΑΚΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ» Τρίκαλα Θεσσαλίας (οδός Βασιλείου Τσιτσάνη, ΤΚ 42100), προσκομίζοντας τα δικαιολογητικά που καθορίζονται στη συναφή εγκύκλιο προκήρυξης του διαγωνισμού επιλογής (ΕΔΥΕΘΑ 05/2024).


Επισημαίνεται ότι, οι επιτυχόντες απαιτείται να:


α. Έχουν υποβληθεί με μέριμνά τους σε Rapid test για ανίχνευση κορωνοϊου covid-19 τις τελευταίες 48 ώρες πριν την παρουσίασή τους στην Σχολή, το οποίο και να προσκομίσουν με την κατάταξή τους.


β. Επικοινωνήσουν με τη ΣΜΥ, για λήψη οδηγιών σε περίπτωση θετικού (+) αποτελέσματος του παραπάνω.

Πληροφορίες για τους νέους Σπουδαστές βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Σχολής: smy.army.gr



Πρόσκληση Κατάταξης Εισακτέων στη ΣΜΥΑ Ακαδημαϊκού Έτους 2024-2025

Από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, καλούνται να παρουσιαστούν για κατάταξη στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ), στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας Αττικής, τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 08:00, οι επιτυχόντες/-ούσες των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2024 και των τριών Κατευθύνσεων.

Οι καλούμενοι/-ες για κατάταξη στη Σχολή, πρέπει να προσκομίσουν τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, που καθορίζονται στην Εγκύκλιο Διαταγή Προκήρυξης Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών/τριών Ανώτατων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΣΕΙ) και Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ), Ακαδημαϊκού Έτους 2024-25, καθώς και τα έντυπα που αναφέρονται στο Ενημερωτικό Φυλλάδιο Οδηγιών Κατάταξης Δοκίμων.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο αποφυγής μετάδοσης της COVID-19, οι επιτυχόντες/-ούσες προσερχόμενοι στη ΣΜΥΑ κατά την ημέρα κατάταξης, οφείλουν να προσκομίσουν βεβαίωση αρνητικού test ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου του κορωνοϊού (Rapid test), στο οποίο να έχουν υποβληθεί εντός των τελευταίων 48 ωρών, πριν την κατάταξη.

Σε περίπτωση θετικού Rapid test, οι επιτυχόντες/-ούσες, δεν θα παρουσιαστούν για κατάταξη και θα ενημερώσουν τη ΣΜΥΑ, σύμφωνα με τις οδηγίες του Ενημερωτικού Φυλλαδίου Κατάταξης Νέων Δοκίμων Υπαξιωματικών.



Κατάταξη Επιτυχόντων Σπουδαστών ΣΜΥΝ 45ης Σειράς/2024 Ακαδημαϊκού Ετους 2024-2025






επαγγελματικός προσανατολισμός μαθητών

314 Προβολές

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
aboutcareer-logo_edited.png
bottom of page